Vind nuldelijns- werkers in de buurt

Met de nieuwe update van Unit Victor willen we de drempel om ondersteuning te zoeken weer een stukje lager maken. Versie 1.4.3 maakt het namelijk makkelijker om snel te zien welke nuldelijnwerker(s) bij jou in de buurt zijn. Ook kun je vanuit de app direct contact opnemen via telefoon of mail.

Sommigen van ons hebben hulp, aandacht of een luisterend oor nodig. In samenwerking met Disk-V coördineert het Veteranen Platform het landelijke nuldelijnsnetwerk. Een nuldelijnswerker is een collega-veteraan die is opgeleid om te helpen bij mentale klachten, zowel voor de veteraan als voor zijn/haar relatie. Het is een laagdrempelige vorm van hulp waarbij je je verhaal kwijt kunt bij iemand die hetzelfde heeft meegemaakt als jij.

In Unit Victor kun je de nuldelijnswerkers vinden via Info > Ondersteuning. Typ je postcode in en krijg meteen een overzicht van de dichtbijzijnste nuldelijnswerker(s). Neem direct contact op door op het telefoonnummer of e-mailadres te tikken.

Overige veranderingen:

  • Deel nieuwsberichten in Unit Victor met buddies, of met mensen buiten Unit Victor via je geactiveerde social media apps

  • Deel nieuws van externe nieuwsbronnen met je buddies in Unit Victor

  • Enkele kleine bug fixes

Hoe update ik mijn Unit Victor?

Indien je automatisch updaten hebt aanstaan, wordt de nieuwe versie van Unit Victor automatisch gedownload. We adviseren je om deze instelling aan te zetten zodat je nooit een update van Unit Victor mist. Je kunt de update van Unit Victor ook handmatig downloaden.

Op Android: Je kunt je instellingen voor automatisch updaten op Android vinden via Instellingen > Software-update > Updates automatisch downloaden. Unit Victor zelf updaten kan via de Google Play Store app > hoofdmenu (de drie horizontale streepjes links bovenin > Mijn apps en games.

Op iOS: Je kunt je instellingen voor automatisch updaten op iPhone vinden via Instellingen > iTunes Store en App Store > Updates onder het kopje “automatische downloads”. De update zelf downloaden kan door naar de App Store app te gaan en Unit Victor bij te werken via de Updates tab.

Nog niet bekend met Unit Victor?

Unit Victor is dé gratis app speciaal voor veteranen. Vind oud-collega’s waarmee je op missie bent geweest (zoek op naam, missie, jaartal of krijgsmachtonderdeel), blijf op de hoogte van al het nieuws en evenementen, en nog veel meer! De app is alleen voor veteranen en toegankelijk via je registratienummer. Download ‘m gratis.

Contact

Laat het ons weten via support@stichtigunitvictor.nl als je vragen of suggesties hebt.

Vorige
Vorige

Wie gaan er allemaal naar het evenement?

Volgende
Volgende

Nieuwe intro video voor Unit Victor