Nieuw! Gedeelde fotoalbums per missie

We zijn deze zomer druk geweest met een grote, nieuwe functionaliteit: gedeelde fotoalbums per missie. Deel foto’s met elkaar en haal herinneringen op uit de tijd dat jullie samen op missie waren. En allemaal in een veilige, afgesloten omgeving.

Hoe werkt het?

Ga naar je Profiel en tik op de missie waar je foto’s voor wilt toevoegen. Als er nog geen album is aangemaakt door een andere veteraan kun je een album aanmaken. Als er al een album bestaat kun je foto’s toevoegen.

Foto’s delen

Alleen mensen uit dezelfde missie kunnen de foto’s bekijken. Ook kun je fotoalbums alleen delen met buddies die dezelfde missie hebben gedraaid. Via de comments kun je informatie over de foto toevoegen, of reacties achterlaten op foto’s van anderen. Je ontvangt een notificatie wanneer iemand heeft gereageerd op één van jouw foto’s of op een comment.

Foto’s melden

Foto’s die in jouw ogen ongepast zijn of je om een andere reden verwijderd wilt hebben, kun je bij ons melden. Tik hiervoor op de drie puntjes rechts bovenin wanneer de foto is geopend. Laat ons weten waarom je de foto ongepast vindt of verwijderd wilt hebben. Wij zullen deze beoordelen en waar nodig verwijderen. We informeren zowel de uploader als de melder - beide zullen uiteraard anoniem blijven.

Andere toevoegingen in versie 1.5.2:

  • Je kunt missies en krijgsmachtonderdelen vanaf nu aanpassen, in plaats van deze geheel te moeten verwijderen en opnieuw toe te voegen wanneer je bijv. de data wil veranderen. Tik in je Profiel op de Missie en selecteer Bewerken.

  • Verbeteringen in de achtergrond van de app waardoor nieuwe berichten en chats sneller zichtbaar zijn.

  • Nieuw embleem voor de missie International Conference on Former Yugoslavia-missie (ICFY).

  • Enkele kleine bugfixes.


Vorige
Vorige

Fotoalbums en connecties verbeterd in Unit Victor

Volgende
Volgende

Opname online Veteranendag evenement