Fotoalbums en connecties verbeterd in Unit Victor

Het is tijd om jouw Unit Victor te updaten! In deze nieuwe versie hebben we de functionaliteiten rondom gedeelde fotoalbums per missie verder uitgebreid, en hebben we nieuwe manieren toegevoegd om buddies te vinden.

Gedeelde fotoalbums per missie

Sinds de vorige update van Unit Victor is het mogelijk om gedeelde fotoalbums per missie aan te maken. Alle veteranen die dezelfde missie hebben gedraaid kunnen deze foto’s bekijken. Super tof om herinneringen op te halen en foto’s te delen die anderen wellicht nooit hebben gezien! Je kunt foto’s toevoegen, reacties en verhalen erbij plaatsen, comments achterlaten, en fotoalbums delen met anderen.

In deze update hebben we het gebruik van de fotoalbums makkelijker gemaakt. Zo kun je het fotoalbum voor jouw missie(s) snel en overzichtelijk vinden in het hoofdmenu van Unit Victor (welke je kan bereiken via de drie horizontale streepjes linksboven op Home). Ook kun je nu inzoomen op foto’s om details te bekijken (en eens even goed te bekijken hoe jouw buddies eruit zagen als jonkies), en kun je meerdere foto’s tegelijk toevoegen - wel zo handig!

Lees meer over de gedeelde fotoalbums.

Maak nog meer connecties

Buddies (terug)vinden in één van de belangrijkste doelen van Unit Victor. Om dit weer een stapje makkelijker te maken kun je nu ook zien wie de buddies van jouw buddies zijn. Zo vind je weer nieuwe connecties. Daarnaast verstuurd het systeem automatisch een herinnering voor buddyverzoeken, zodat verzoeken niet vergeten of over het hoofd worden gezien. Deze herinnering wordt twee weken na de uitnodiging verstuurd.

Waar zijn we verder mee bezig?

Softwareontwikkeling is soms niet zo goed zichtbaar, maar dat betekent niet dat we stilzitten! We zijn de laatste tijd druk bezig met een aantal grotere functionaliteiten, waar langere tijd overheen gaat om te ontwikkelen en te testen. Ook zijn we bezig om het mogelijk te maken voor gebruikers om ons te helpen met testen! Het lijkt ons ontzettend waardevol als we van jullie horen hoe jullie nieuwe functionaliteiten vinden, en wat hier beter/anders aan kan (alleen als je het leuk vindt om mee te denken natuurlijk). Wordt vervolgd!

We horen graag wat je van deze update vindt! Laat het ons weten vanuit Unit Victor via Feedback verzenden, of mail ons op support@stichtingunitvictor.nl.

Vorige
Vorige

Terugblik op 2020 - Een uitdagend en bijzonder jaar

Volgende
Volgende

Nieuw! Gedeelde fotoalbums per missie