Terugblik op 2020 - Een uitdagend en bijzonder jaar

Het einde van 2020 komt in zicht. Een mooi moment om terug te blikken op een uitdagend jaar dat zich kenmerkt door onverwachte wendingen op persoonlijk en op professioneel vlak. Alle plannen en ideeën die wij in januari voor Unit Victor en voor het team voor ogen hadden, hebben we moeten bijstellen. Zoals jullie zelf waarschijnlijk ook hebben ervaren werd onze creativiteit en flexibiliteit op de proef gesteld.

We zijn de afgelopen maanden wat stiller en minder zichtbaar geweest dan voorheen. Door alle maatregelen, annulering van evenementen en uitgevallen collega's konden we helaas niet al onze doelen voor Unit Victor bereiken. Toch zijn we er enorm trots op dat we ook dit jaar in staat zijn geweest om veteranen te verbinden, vernieuwing te brengen in de veteranenwereld en er als community voor elkaar te staan.

Vernieuwingen Unit Victor

We hebben 7 updates voor Unit Victor beschikbaar gemaakt. Allemaal gratis, zoals altijd. Dit jaar hebben we daarmee nuldelijnswerkers beter bereikbaar gemaakt in de app, de evenementenkalender verbeterd en uitgebreid met zichtbaarheid van evenementen bij jou in de buurt, fotoalbums per missie toegevoegd, en natuurlijk algemene verbeteringen doorgevoerd aan de achterkant en aan bestaande functionaliteiten.

Gratis online events

Verder zijn we buiten onze comfort zone gestapt om ervoor te zorgen dat we toch samen konden zijn ondanks de beperkingen van COVID-19. Samen met bekende en onbekende veteranen hebben we twee succesvolle online evenementen georganiseerd.

Bevrijdingsdag vierden we samen met voormalig IGK Hans van Griensven en operatie-assistente Maaike Hoogewoning. Beide gaven een kijkje in hun leven en beantwoordden de vragen van het publiek. Een super warm en bijzonder moment, aan het begin van de COVID crisis.

Het evenement voor Veteranendag stond in het teken van 75 jaar vrijheid, wat resulteerde in een supergaaf en eigenlijk overvol programma. We kijken met ontzettend veel plezier (en met een lach om de foutjes en storingen hier en daar!) terug op de middag van 27 juni, en zijn dankbaar voor de prachtige samenwerking met Indiëveteraan Meneer Groenewegen, Kapitein-ter-zee b.d. Frank Marcus, Luitenant-generaal en Commandant Landstrijdkrachten Martin Wijnen, Luitenant-generaal b.d. Ton van Loon, Mevrouw Luiting-ter Horst (deelde haar emotionele ervaringen als kind tijdens de Tweede Wereldoorlog), Ruud van Paviljoen Malieveld, Inga-Severs Both van de Veteranendag-organisatie. De boodschap van Minister van Defensie Ank Bijleveld-Schouten en Generaal-majoor Jan Swillens, speciaal voor het evenement, heeft de dag volledig gemaakt.

Heb jij de online events gemist? Je kunt beide gratis terugkijken! Leuke activiteit voor tijdens de Kerstvakantie:

Samenwerking Veteranenshop

Ook zijn we ontzettend blij met de samenwerking met Veteranenshop die begin dit jaar van start ging. Sindsdien werken we als één team, vullen we elkaar aan en kunnen we nog meer betekenen voor veteraan en thuisfront. In het nieuwe jaar zal deze samenwerking een mooi voordeel voor alle Unit Victor gebruikers met zich mee zal brengen!

Ontzettend bedankt!

Voor nu willen we jullie allen bedanken voor jullie steun aan Unit Victor en aan elkaar, via de Corona Buddy Check groep en in het algemeen. We wensen jullie fijne feestdagen en een mooi, gezond en gelukkig 2021!!



Vorige
Vorige

Automatische kleurverandering in versie 1.5.5

Volgende
Volgende

Fotoalbums en connecties verbeterd in Unit Victor